Aprenent de Tècnic de Camp

Som l’empresa GEA Westfalia Separator Ibérica, estem ubicats a Granollers. Som fabricants d’equips de centrifugació industrial (centrífugues i decanters), i des de les instal·lacions de Granollers ens dediquem principalment a la venta y manteniment d’aquests equips a España i Portugal. Formem part d’un grup multinacional alemany (GEA Group) molt ben posicionat mundialment, principalment en el sector alimentari, però en el cas concret de la nostra divisió (centrifugació industrial) també treballem en qualsevol altre sector (mediambient, oil & gas, energia, químic, farmacèutic, etc.).

Volem incorporar tècnics joves amb la intenció de que duran 2 anys estiguin acompanyant als tècnics sèniors i puguin aprendre d’ells. L’interès últim es que es puguin incorporar a la plantilla de forma indefinida a la finalització del contracte de pràctiques, tot i que això dependrà de que hi hagin places disponibles arribat el moment.

Estem buscant perfils que hagin finalitzat els estudis de Cicle Formatiu Superior per incorporar 1 vacant a la posició d’Aprenent de Tècnic de Camp a jornada complerta amb un contracte de pràctiques de 2 anys (1+1). Les feines durant aquest període inicial seran principalment manteniments preventius y correctius dels equips (canvis de rodaments, corretges i altres components mecànics). La persona reportarà directament al Coordinador del Servei Tècnic (Team Leader).

La posició es remunera amb un sou base de 19.000 €/bruts anuals, també es paguen dietes i hores extra. Habitualment es treballarà per la zona de Catalunya existint la possibilitat de treballar a qualsevol lloc d’Espanya o Portugal (les despeses van a càrrec de l’empresa). Pel tipus de contracte, sempre haurà d’accedir als clients acompanyant a un tècnic sènior en posició d’aprenent, per tant no s’espera d’ell que vagi sòl, simplement volem que la persona seleccionada posi interès real en formar-se, aprendre y ajudar al correcte desenvolupament del negoci.

Els condicionants legals per contractar a la persona amb un contracte de pràctiques son els següents:

– Que els estudis estiguin relacionats amb l’activitat laboral que desenvoluparà
– Que hagi finalitzat els estudis en un període inferior a 2 anys
– Que tingui menys de 30 anys
– Que no hagi treballat prèviament amb un contracte de pràctiques (no es el mateix que els convenis institut-empresa de 1.000 hores, això sí que està permès).
El tipus de perfil ha de ser principalment mecànic, valorant positivament coneixements elèctrics/electrònics. Si té continuïtat l’evolució de la posició pot tenir diferents especialitzacions (tècnics de manteniment o tècnics de procés).

Estem pensant en estudiants que hagin fet i finalitzat la següent trajectòria:

CFGM Electromecànica
CFGS Mecatrònica Industrial o Automoció
Al mateix nivell que els coneixements tècnics ens interessa que la persona gaudeixi treballant en equip, no sigui conflictiva i tingui vocació de servei al client.

Busquem incorporar a la persona el mes aviat possible.

Si teniu qualsevol pregunta o necessiteu més informació no dubteu en posar-vos en contacte directament al següent e-mail o telèfon: luis.valiente@gea.com – 670 20 21 38.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *